Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ


A kollégium szolgáltatásai: 

- belső szolgáltatásként kollégiumi elhelyezés és ezzel összefüggő ellátások nyújtása hallgatóknak
- külső szolgáltatásként fizetővendég szállás nyújtása vendégek számára (szabad kapacitástól függően)


Kampuszunk kollégiuma Zalaegerszeg város csendes, zöld övezeti területén található. Az épület 256 férőhelye 2, 2+1, illetve 2x2 ágyas, fürdőszobával ellátott lakószobákra oszlik meg. Ebből 216 férőhely nyújt a kollégisták részére kellemes és nyugodt életkörülményeket az eredményes tanuláshoz és a szabadidő kulturált eltöltéséhez.


A fennmaradó 40 férőhely az ide érkező vendégek számára van fenntartva. A Kollégiumban éjjel-nappal működő portaszolgálat, térfigyelő kamerarendszer van. A kollégistáknak kéthetenkénti ágyneműcsere, lakószintenkénti főzési és ingyenes mosási lehetőség áll rendelkezésükre. További szolgáltatásként jelenik meg a szobánkénti internet csatlakozás és az épület teljes WIFI lefedettsége. A kollégium életét az 3 tagú diákönkormányzat – Kollégiumi Bizottság (KIB) -   irányítja, szervezi a kulturális és szabadidős programokat (kézművesház, kollégiumi vacsoracsata, kirándulás, kollégiumi Karácsony, stb.) A kollégiumi „dühöngőben” csocsó, biliárd és társasjátékok, az alagsorban modern gépekkel felszerelt edzőterem és zeneszoba áll a kollégisták rendelkezésére.

Mindezekért a szolgáltatásokért a Zalaegerszegi Egyetemi Központ jelenleg az állami ösztöndíjas hallgatóktól 13.000 Ft/hó, az önköltséges képzésben résztvevőktől 24.650 Ft/hó térítési díjat kér, mely a kulturált környezetet, a komfortfokozatot és a közösségi életet figyelembe véve nagyon kedvező. Szabad kapacitás esetén szívesen fogadjuk a Pécsi Tudományegyetem Egyéségtudományi Kar Zalaegerszegen tanuló hallgatóit is. Külön figyelmet fordítunk a levelező képzésben résztvevő hallgatók elhelyezésére is. A konzultációk ideje alatt 2 ágyas vendégszobákban helyezzük el a szállást igénylőket.



kollegium


Munkatársak

Nagy Antal

kollégiumvezető

Elérhetőségek:
  • Szobaszám: Kollégium (H épület)
  • Telefon: +36 (92) 509-908
  • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Varga Petra

kollégiumi ügyintéző

Elérhetőségek:
  • Szobaszám: Kollégium (H épület)
  • Telefon: +36 (92) 509-912
  • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon (porta): +36 (92) 509-904

Kollégiumi bejelentő lap