Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ
KOLLÉGISTÁKNAK
 
 
BEKÖLTÖZÉS

 

Tisztelt Hallgató!

Gratulálok sikeres kollégiumi felvételijéhez. Az alábbiakban tájékoztatom a kollégiumi beköltözés idejéről, menetéről,  feltételeiről és néhány fontos tudnivalóról.

Kollégiumi beköltözés ideje: 2023. szeptember 3. vasárnap 14:00 – 20:00

Kollégium címe: 8900 Zalaegerszeg, Gasparich Márk utca 18/A (H épület) 

A kollégiumi beköltözés során az alábbiakat kell elvégezni:

- Bentlakási szerződés aláírása.
- Igazolványkép leadása (Amennyiben nem került postázásra).
- Lakcím bejelentő lap átadása, amelyet a kollégium bíztosít számodra
(Tartózkodási hely bejelentése szükséges a kollégium címére, amelyet a területi Kormányablakban tud intézni, az ügyintézéshez elektronikusan is tud időpontot foglalni IDE KATTINTVA
- A szobaleltár és felszerelési lap aláírása.
- A portán aláírás ellenében a szobakulcsok felvétele.

A fentiek elvégzése nélkül nem tud beköltözni a kollégiumba. Abban az esetben, ha legkésőbb 2023. szeptember 3-án 20 óráig nem tudja elfoglalni férőhelyét, azt e-mail-ben jeleznie kell 2023. szeptember 2. 10:00 ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Kollégiumi férőhely lemondására Neptun rendszeren keresztül van lehetőség az Ügyintézés/kérvények menü alatt a „Kollégiumi férőhely lemondása a 2023/24.  tanévre – ZALAEGERSZEG" kérvény kitöltésével. Aki a férőhelyét nem mondja le a megadott időpontig és nem költözik be, az első havi kollégiumi díjat be kell fizetnie!

A kollégiumi férőhely lemondására 2024. február 28-ig van lehetőség a Neptun rendszerben elérhető kérvény leadásával. 

Néhány fontos tudnivaló:

- A kollégiumi díj a Pannon Egyetem állami ösztöndíjas hallgatói részére 16.500,-Ft, önköltséges hallgatói részére 28.150,-Ft.
- A kollégiumban ingyenes, vezetékes internetelérés és WIFI biztosított. A szobában egyéb eszköz például router használata tilos. 
- Az interneteléréshez UTP kábelt nem tudunk biztosítani, mindenkinek magának kell hoznia.
- A kollégiumban a hűtőszekrény a közös konyhákban vagy a szobákban található, a hallgató saját hűtőszekrényt nem hozhat be. 
- A portán kölcsönözhető tárgyak: porszívó, vasaló és hajszárító.
- Kávéfőző, vízforraló és egyéb konyhai eszköz csak a konyhában használható.
- A beköltözéskor a szobákban ágyanként párnát, paplant és heverőtakarót biztosítunk. (Saját párnát és paplant nem lehet behozni.)
- Ágyneműhuzatot (paplan és párnahuzat, lepedő) igény esetén mindenkinek biztosítunk, azok tisztántartásáról a Hallgató köteles gondoskodni. 
- A Kollégium egész területén a hatályos jogszabályok alapján tilos a dohányzás.
- A kollégiumban a hulladék gyűjtése a szobákban elhelyezett szelektív gyűjtőben történik, az összegyűjtőt hulladékot a központi tárolóba kell kivinni, amely a kollégium udvarán található.
- A lakószobákat a hallgatók takarítják, a fürdőszobák és az előtér takarítását hetente a kollégium takarítószemélyzete végzi.
- Kerékpárt az épület előtti és az alagsori tárolóban lehet elhelyezni. A lakószobákba bevinni, valamint a folyosókon, lépcsőházban tárolni TILOS! 
- A kollégiumban mindennemű állattartás TILOS!

Fizetés módja:

Neptun rendszerben történik.

Férőhely csere:

Beköltözéskor minden hallgatónak a beosztott férőhelyre kell beköltözni! Szobacserére a beköltözés után 2023. szeptember 11. hétfőtől van lehetőség. A cserepartnerrel történő előzetes megállapodást követően a cserét Varga Petra kollégiumi ügyintézővel kell egyeztetni. 

A szükséges adminisztráció (szoba ellenőrzése, belépő kártya cseréje) elvégzése után lehet az új helyre költözni. Amennyiben olyan férőhelyre szeretne költözni, ahol jelenleg nincs lakó, az ügyintézőnél kell kezdeményezni az átjelentkezést. Az átköltözés ez esetben is a szükséges adminisztráció elvégzése után lehetséges.

Elérhetőségek:

Nagy Antal
kollégiumvezető

Iroda: B épület 14.
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Telefonszám: +36 92 509-908


Varga Petra 
ügyintéző

Iroda: B épület 12.
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Telefonszám: +36 92 509-912

Porta
Telefonszám: +36 92 509-904

Kívánom, hogy kollégiumunkban egyetemi tanulmányai alatt érezze jól magát és felejthetetlen élményekkel gazdagodjon.


SZOBACSERE
 
Tisztelt Hallgató!

Amennyiben férőhelyét meg kívánja változtatni kérem, ezt e-mailben kezdeményezze a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.
A férőhelycserével kapcsolatban kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, az átköltözés csak ezt követően lehetséges.

HIBABEJELENTÉS
 
Amennyiben szobájában vagy a kollégium területén hibát észlel kérem az alábbi hibabejelentő felületen jelezze:


 
Amennyiben a hiba azonnali intézkedést igényel (például: csőtörés), a 0-24 órában működő portaszolgálatot ellátó kollégának jelezze a problémát, hogy azt mielőbb megoldhassuk.