Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Ponthúzó Party - Kihirdették a felvételi ponthatárait

Ponthúzó Party-n ismerhették meg a zalaegerszegi diákok a felsőoktatási ponthatárokat

 

A kedvezőtlen időjárás miatt a Legend’s Pub-ban került megrendezésre a zalaegerszegi Ponthúzó Party.

A zalaegerszegi felsőoktatási intézmények, köztük a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ is standos kitelepüléssel várta a középiskolásokat, akik az este folyamán tudták meg, hogy felvételt nyertek-e valamelyik általuk bejelölt egyetemre.

 

363326592_756211159840823_4056428377167807510_n.jpg

 

Nyolc óra előtt néhány perccel Németh Gábor, ZMJV Önkormányzatának és a Zalaegerszegi Egyetemisták Egyesületének nevében köszöntötte a jelenlévőket és sok sikert kívánt nekik a felsőoktatási tanulmányaikhoz. Az eseményen jelen volt dr. Császár Gabriella adjunktus, a PTE ETK Zalaegerszegi Képzési Központ igazgatója és dr. Palányi Ildikó, a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ megbízott főigazgatója.

- Nagyon fontos nap ez a fiataloknak, hiszen nagy lépést tesznek a felnőtt életükben. Ezen a fontos napon szerettünk volna együtt lenni a leendő hallgatókkal, együtt izgulni és látni az arcokat, amikor megismerik a pontokat és kiderül, hogy felvételt nyertek valamelyik felsőoktatási intézménybe - mondta a rendezvényen dr. Palányi Ildikó.

A felvételi ponthatárok kihirdetését követően felbolydult a társaság a rendezvényen, hiszen szülőkkel, családtagokkal, barátokkal szerették volna minél hamarabb közölni az örömteli hírt.

 

IMG_20230726_201529-2.JPG

 

Nagy Dorka a szüleivel együtt érkezett a rendezvényre és a helyszínen dr. Palányi Ildikó mb. főigazgató gratulált a Pannon Egyetem Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg alapképzésére elnyert sikeres felvételihez. 

 

Ezúton is gratulálunk minden felvételt nyert Gólyánknak! Találkozunk szeptemberben Kampuszunkon!