Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Remek hangulatú évfolyam-találkozó 

Remek hangulatú évfolyam-találkozó 

 
A szombati napon a Pannon Egyetem Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg jogelőd intézményének 2010-ben végzett évfolyamának találkozójára került sor Kampuszunkon. Az alumni csoport hallgatói 2006-ban kezdték meg felsőfokú tanulmányaikat, aminek különlegessége, hogy ők voltak az első "Bolognai-rendszer" szerint tanulmányokat folytató csoport. A találkozón az akkori évfolyamból közel 40 fő vett részt.
 
 
2006-2010_csoportkép.JPG
 
 
A kora délutáni gyülekező után egy Kampusz túra vette kezdetét, mely során Szabó Péter kommunikációs kolléga vezetésével alumni hallgatóink körbejárták az intézmény területét és tájékoztatást kaphattak az Egyetemi Központ jelenlegi célkitűzéseiről, terveiről és fejlődéséről. Ezt követően a megújult Innovációs és Tudásközpont, "F" épület földszintjén gyűltek össze a résztvevők, ahol a beszélgetésé és a nosztalgiázásé volt a főszerep.
 
Késő délután, rövid sétát követően a közeli Véndiófa étteremben folytatódott a találkozó és a kötetlen beszélgetések, immár finom ételekkel és italokkal. Vacsora után a Kollégium épületébe visszatérve, ismét régi emlékeket elevenítettek fel, hiszen számos buli és szórakoztató program, közös emlék színhelye volt az épület.
 
Az este a régi "Vizsla" kollégium meglátogatásával, majd Zalaegerszeg belvárosában történő szórakozással és bulival zárult.

További sok sikert kívánunk alumni hallgatóinknak az élet minden területén!