Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Báloztak a gólyák - Gólyabál 2023 

Báloztak a gólyák - Gólyabál 2023 

 
Szerdán este fiataloktól volt hangos a Keresztury Dezső VMK - Zalaegerszeg kamaraterme, mivel az intézményben rendezték az idei egyetemi Gólyabált, melyet a Zalaegerszegi Egyetemisták Egyesülete és a két zalaegerszegi felsőoktatási intézmény Hallgatói Önkormányzata (PEHÖK GKZ és a PTE ETK ZKK HÖK), illetve a ZFOK - Zalaegerszeg Felsőfokú Oktatásáért Közalapítvány közösen szervezett.
 
 
IMG_8431_copy.png
 
Fotó: Jóna István

 
A hagyományokhoz hűen a rendezvényt megelőzően a szervezők vendégül látták a két zalaegerszegi felsőoktatási intézmény munkatársait. A fogadáson részt vett Balaicz Zoltán, ZMJV polgármestere is.
 
A fogadás után dr. Vadvári Tibor, ZMJV alpolgármestere köszöntötte a fiatalokat, majd a dr. Palányi Ildikó a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ mb. főigazgatója és dr. Császár Gabriella, a PTE Egészségtudományi Kar Zalaegerszegi Képzési Központjának igazgatója kívánt jó szórakozást a hallgatóknak.
 
 
IMG_8346.JPG
 
Fotó: Jóna István
 

A bál idén is hallgatóink keringőjével kezdődött, majd a PTE hallgatóinak nyitótáncával és végzőseinek műsorával folytatódott. A remek hangulatról meghívott DJ-k gondoskodtak. Az este folyamán bálkirályt és bálkirálynőt is választottak a hallgatók.
 
 
További megjelenések: