Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Vezetői köszöntő

 

Kedves Olvasó!

palanyi_ildiko_portrefoto_copy_copy.jpgZalaegerszegi Egyetemi Központ a Pannon Egyetem egységeként működik Zala megye szívében. Hallgatóinkat családias hangulatú, zöld környezetben elhelyezkedő ugyanakkor modern kampuszon várjuk. Egyetemi Központunkban kiemelt figyelmet kap a hallgatókra való személyes odafigyelés, a tehetségek korai felismerése és menedzselése, a felelős gondolkodásra nevelés, továbbá a duális képzés.

Modern korunk tele van kihívásokkal, megoldandó problémákkal, ugyanakkor lehetőségekkel is. A jövőben olyan szakemberekre lesz szükségünk, akik proaktív gondolkodásra, rugalmas alkalmazkodásra képesek. Egyetemi Központunkban olyan tudást és készségeket szerezhetnek hallgatóink, amelyek segítségével sikeresen boldogulhatnak a gyorsan változó világban, megoldást találva az éppen aktuális problémákra.

Célunk, hogy az oktatás és kutatás terén kiemelkedő eredményeket érjünk el, ezáltal hozzájáruljunk a térség gazdaságának, társadalmának fejlődéséhez. Küldetésünk – a tudásátadás korszerű módszereinek kialakításával és alkalmazásával – naprakész és piacképes tudással felvértezett szakemberek (gazdaságinformatikusok, közgazdászok, mérnökök) képzése.

Jövőképünkben a régió egyik meghatározó oktatási és kutatási intézményeként látjuk magunkat. Ehhez olyan képzéseket, fejlődési lehetőségeket és miliőt kínálunk, amely vonzó a hallgatók, oktatók, kutatók számára. Törekszünk arra, hogy kapcsolatban legyünk Zalaegerszeg, a régió gazdasági szereplőivel, és aktívan támogassuk a helyi közösségeket.

Tallózzanak honlapunkon, mérjék fel az Önöknek kínált lehetőségeket!

 

Dr. Palányi Ildikó
mb. főigazgató