Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Tréning a kommunikációs és prezentációs készségek fejlesztéséért

Tréning a kommunikációs és prezentációs készségek fejlesztéséért

 
Kommunikációs, prezentációs készségek fejlesztése tréning keretében a Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg OTDK-ra készülő hallgatóinak és a Tudományos Diákköri tevékenység iránt érdeklődő fiataloknak tartott előadást Kampuszunkon Fehér Piroska, life coach, tréner.
 
-Ez a program arról szólt, hogy felkészítsük a hallgatóinkat az Országos Tudományos Diákköri Konferenciára, és kapjanak olyan instrukciókat, amelyek hasznosak lehetnek és elősegítik a konferencián való jó szereplésüket- tájékoztatott dr. Palányi Ildikó, a Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg dékánja.
 
 IMG_0103-2.jpg
 
 
Az Infocentrum tetőterében nem csak egy prezentáción vehettek részt hallgatóink, hanem aktív szereplői is voltak a tréningnek:
- Korszerű prezentációs technikákról beszéltem a fiataloknak, illetve arról, hogy egy-egy prezentációhoz, hogyan kell hozzáállni, felkészülni rá és mindezt lebonyolítani. Interaktív előadással és a fontos kommunikációs alap dolgok helyretételével próbáltam segíteni az OTDK-ra készülő hallgatóknak - foglalta össze az előadás lényegét Fehér Piroska.
 
 
IMG_0127_copy.jpg
 
 
A tréning végén egy állófogadás keretében beszélgethettek hallgatóink az előadóval.
 
A program a Pannon Egyetem Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg által elnyert a Kulturális és Innovációs Minisztérium által támogatott ” Pannon Egyetem Zalaegerszegi egyetemi Központ Gazdálkodási Kar TDK tevékenység fejlesztése” című projekthez (NTP-HHTDK-22-0049) kapcsolódóan valósult meg.