Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Véget értek a záróvizsgák

Véget értek a záróvizsgák

A záróvizsgák harmadik, egyben utolsó napján 29 hallgató, négy vizsgabizottság előtt adott számot tudásáról. A gazdaságtudományi területen 21 hallgató vizsgázott, akik pénzügy és számvitel, illetve gazdaságinformatikus alapképzési, pénzügy és számvitel felsőoktatási szakképzési, business coach szakirányú továbbképzési szakon folytatták tanulmányaikat. A műszaki képzési területen a Mechatronikai Képzési és Kutatási Intézet 8 hallgatója záróvizsgázott.

 

IMG_9692.jpg

Fotó: Jóna István

A mechatronikai mérnökképzés szakmaterületen Decsi Péter oktató elmondta, a záróvizsgára jelentkezett hallgatók mindannyian három tárgyból feleltek a bizottság előtt, emellett a szakdolgozatukról is beszámoltak a vizsgán. A mérnök hallgatók diplomadolgozatának témái a járműiparhoz és annak eszközigényeihez kapcsolódtak.

A három záróvizsganapon gazdaságtudományi területen 77 hallgató, míg a mérnöki területen 8 hallgató záróvizsgázott. A sikeres záróvizsgát tett hallgatóink a február 16-án megrendezésre kerülő diplomaátadó ünnepélyen vehetik át okleveleiket. 

IMG_9701.jpg

Fotó: Jóna István