Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Szülőknek

 felveteli_2023_fejlec_szuloknek_copy.jpg

 

KEDVES SZÜLŐK! 


Szeretettel köszöntjük a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ oldalán!

Ha gyermeke számára is elérkezett a továbbtanulás ideje, akkor jó helyen jár. 
A pályaválasztás nemcsak nekik komoly feladat, szülőként is nehéz döntés, hogy merre orientáljuk gyermekeinket, hiszen a legjobb döntést szeretnénk meghozni. Célunk, hogy minden szükséges információt megadjunk Önöknek, ezzel megkönnyítve a választást. 


MIÉRT ZALAEGERSZEG? 

A Zalaegerszegi Egyetemi Központ az ország egyik legdinamukasabban fejlődő városában, Zalaegerszegen található, amit bátran nevezhetünk a jövő városának. Zalaegerszeg földrajzi fekvéséből adódóan fontos szerepet játszik a hazai és nemzetközi logisztikában, valamint számos jelenlegi és jövőbeli fejlesztési projektnek is otthon ad. A városnak pezsgő kulturális élete van, ahol mindenki megtalálhatja a neki megfelelő szórakozási formát.

BIZTOS KOLLÉGIUMI FÉRŐHELY? NÁLUNK LEHETSÉGES!

Kollégiumi elhelyezés tekintetében a legjobbak közé tartozunk. A kialakított szobák a mai igényeknek minden szempontból megfelelnek.
Zöld Kampuszunkon családias környezetben tölthetitek el hallgatóink életük talán legmeghatározóbb egyetemi éveit. 

 

MODERN ÉS INNOVATÍV OKTATÁSI KÖRNYEZET

Az oktatási és tanulási tevékenységet korszerű felsőoktatási szakkönyvtárunk támogatja színvonalas szaktájékoztatással, gyűjteményezett szakirodalommal, valamint a távoli hozzáférésű információs erőforrások előfizetése, közvetítése révén. A modern oktatást egy 2010-ben kialakított korszerű informatikai épület, az Infocentrum támogatja, 2019-ben pedig az addig hagyományos tantermeknek helyet adó tanulmányi épületünk újult meg Innovációs és Tudásközpont néven, közel egymilliárd forintos beruházás keretében.

 

DUÁLIS KÉPZÉS

A duális képzési forma bevezetésében is az élen jártunk. A duális hallgatók képzésük alatt vállalatoknál, gazdálkodó szervezeteknél gyakornokként dolgoznak, így friss diplomásként már komoly szakmai gyakorlattal, vállalati tapasztalattal rendelkeznek. Duális képzéseink keretében magas színvonalú gyakorlati tudást szerezhetnek hallgatóink, több mint 40 duális partnerünkkel együttműködve. 

 

OKTATÁSMÓDSZERTANI INNOVÁCIÓ - PROJEKT ALAPÚ OKTATÁS 

2022 szeptemberétől új, egyedülálló módszertan segítségével projekt alapú oktatás került bevezetésre a Tesztmérnök alapképzésén.

A Zalaegerszegi Egyetemi Központ elkötelezetten törekszik minőségi szakemberek képzésére, akik megfelelnek a régió gazdasági igényeinek. Ennek érdekében kulcsfontosságú az oktatás módszertanának megújítása, a hallgatók motiválása és a vállalati partnerekkel közös, valós feladatok definiálása az oktatás folyamatában. 

Az új módszertan alapját projektek alkotják, melyek során a vállalati partnerekkel történő együttműködés kiemelt szerepet kap, hiszen hallgatóink a projektek kidolgozása során a vállalatok által benyújtott feladatokon dolgoznak. A hallgatók így már tanulmányaik során gyakorlati tudásra tehetnek szert, ezáltal jelentős versenyelőnnyel indulhatnak a munkaerőpiacon.  A dinamikusan alakítható oktatásmódszertan a projektek állandó frissítésével követi a gazdaság oldaláról felmerülő igényeket.

 

KOMPLEX KÉPZÉSI PORTFÓLIÓ 

Képzési kínálatunkban így három fő terület szerepel: a gazdasági, az informatikai és a műszaki képzés. Az oktatás több szinten folyik, képzési portfóliónkban az alapképzés mellett megtalálható a mesterképzés és a felsőoktatási szakképzés is. Emellett a szakirányú továbbképzésben is szerepet vállalunk. 

 

KÉPZÉSEINK 

FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉSEK (FOSZK)

gazdálkodási és menedzsment
pénzügy és számvitel
gazdaságinformatikus

ALAPKÉPZÉSEK (BSc)

gazdálkodási és menedzsment
pénzügy és számvitel
gazdaságinformatikus
mechatronikai mérnöki
gépészmérnöki
tesztmérnöki

MESTERKÉPZÉS (MSc)

pénzügy

A Zalaegerszegi Egyetemi Központ teljes képzési portfóliója és a szakok részletes leírásai elérhetőek a Képzéseink menüpont alatt.


FELVÉTELI VÁLTOZÁSOK A PANNON EGYETEMEN

Összeszedtük Önöknek a legfontosabb információkat a 2023-as felvételi eljárással és változásokkal kapcsolatban!
A legfontosabb változás, hogy a 2023-ban és 2024-ben jelentkező hallgatók számára a Pannon Egyetem alapszakjai közül egyikhez sem kötelező az emelt szintű érettségi megléte.

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÁS IDE KATTINTVA


image_processing20200511-32371-1g8mlh9.pngKérdése van? Segítünk!

Felvételivel kapcsolatos kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésére!
Keresse a Tanulmányi Iroda munkatársait bátran az alábbi elérhetőségeken!

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 06 92 509-949 / 06 92 509-958