Könyvtár

Olvasószolgálat (kölcsönzés és tájékoztatás): +36(92)509-940
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Gasparich u. 18/A * E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A könyvtár saját webportált üzemeltet, minden további könyvtári információ ott található!
A gyűjteményről tájékozódnál? Az online olvasói katalógus segítségedre lesz.


A könyvtár feladata a Zalaegerszegi Egyetemi Központban folyó oktatási és tanulási tevékenység, tudományos kutatás és a munkatársi szakfeladat-ellátás támogatása színvonalas szaktájékoztatással, gyűjteményezett szakirodalommal, valamint a távoli információs erőforrások előfizetése, közvetítése révén. Oktatási és tanulási környezetet is biztosít a kampusz polgárai számára: olvasóterme alkalmas prezentációs előadások lebonyolítására, webkabinetjében pedig kiscsoportos, számítógéppel támogatott foglalkozások tartása lehetséges. A saját gyűjteményből történő szolgáltatás (helyben használat és kölcsönzés) mellett elérhetővé teszi az Országos Dokumentum-ellátási Rendszer könyvtárainak dokumentumait is könyvtárközi kölcsönzés révén. Lehetővé teszi a Központban és jogelődeinél keletkezett szakdolgozatok digitális formátumainak kutatását, segíti az Egyetem által előfizetett adatbázisok és egyéb online erőforrások használatát, támogatja a felhasználók digitális írástudását. Szolgáltatásai között megtalálható a nyomtatás, fénymásolás, valamint az önkiszolgáló digitalizálás. Nyilvános könyvtárként lakossági felhasználók kiszolgálását is biztosítja a vonatkozó jogszabályok feltételeinek megfelelően. A könyvtári szolgáltatások igénybevételének feltételeit a Könyvtárhasználati Szabályzat szabályozza, míg a gyűjteményezésre vonatkozó tevékenység tartalmát a Gyűjteményszervezési és Gyűjtőköri Szabályzat írja elő.

 

konyvtar honlapfejlec

 


Munkatársak 

 

Szabó G. Tibor

főkönyvtáros, könyvtárvezető

Elérhetőségek:
  • Szobaszám: Könyvtár (L épület - Infocentrum - földszint 9.)
  • Telefon: +36(92)509-938 * Belső telefon: 938
  • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Góczán Judit

főkönyvtáros, szaktájékoztató

Elérhetőségek:
  • Szobaszám: Könyvtár (L épület - Infocentrum - földszint 13.)
  • Telefon: +36(92)509-939 * Belső telefon: 939
  • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szekér Ármin

könyvtáros, kölcsönző
Elérhetőségek:
  • Szobaszám: Könyvtár (L épület - Infocentrum - földszint 13.)
  • Telefon: +36(92)509-940 * Belső telefon: 940
  • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.