Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Könyvtár

könyvtár nyitóoldali képKeresünk. Találunk. Támogatunk. Ez a könyvtár(s)...

Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ Könyvtára
8900 Zalaegerszeg, Gasparich Márk u. 18/A (Postafiók: 67.)
Olvasószolgálat (kölcsönzés és tájékoztatás): +36(92)509-940 * E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A gyűjtemény érdekel? Az online katalógus segít!

NYITVATARTÁS (2024.05.01-től megújult!):

  • Hétfő: 7.30 - 13.30
  • Kedd - Szerda - Csütörtök: 7.30 - 18.00
  • Péntek: 8.30 - 17.00
  • Szombat - Vasárnap : zárva

Azt kérdezni, hogy miért van szükségünk egyáltalán könyvtárakra, amikor annyi információ áll rendelkezésre máshol, nagyjából olyan ésszerű, mint azt kérdezni, hogy szükség van-e autótérképekre most, amikor annyi út van. (Jon Bing)

figyelmezteto tablaNYÁRI ZÁRVATARTÁS 2024.08.05. ÉS 2024.08.20. KÖZÖTT

Tájékoztatjuk tisztelt látogatóinkat, hogy a PE ZEK Könyvtára 2024.08.05. és 2024.08.20. között zárva tart. Kérjük olvasóinkat, hogy kölcsönzéseiket ennek figyelembe vételével szíveskedjenek tervezni.

 KÖNYVTÁR(S), érted...

könyvtár nyitóoldali képElakadtál beadandóddal, szakdolgozatoddal, kutatásoddal? Nem tudod, hogyan állj neki az irodalomkutatásnak, netán egy adott jegyzet megtalálásának? Esetleg csak egy kis nyugalomra, wifire, számítógéppel töltött időre vágynál a tanórák között, hogy pihenhess vagy tanulj? Nyomtatnál pár oldalt? Társasoznál a haverokkal? Egyes szolgáltatásainkhoz pár perces beiratkozás szükséges, ami hallgatóinknak ingyenes. Ne félj bármit megkérdezni, amiről úgy gondolod, segíthetünk benne! Tárt kapukkal fogadunk és megannyi ötlettel, válasszal, megoldással támogatunk Téged személyesen, írásban vagy online konzultáció keretében - ahogy számodra a legjobb! Mi érted dolgozunk. Ugye érted?

+1 jóság: csak szólj és szívesen szolgálunk egy pohár teával - többféle termék és ízesítő közül választhatsz. Ingyen van és finom ;-)


 HÍREK, ESEMÉNYEK