Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Szabo Geza TiborSzabó G. Tibor

főkönyvtáros, szakmai vezető

  • Szobaszám: Könyvtár (L épület - Infocentrum - földszint 9.)
  • Telefon: +36(92)509-941 * Belső telefon: 9941
  • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szakmai vezetőként a PE-ZEK Könyvtára operatív irányítását végzi. Olvasószolgálati feladatokat lát el, közreműködik a könyvtári tájékoztató- és oktatási programokban, igény- és elégedettségmérésekben. Feldolgozó könyvtárosként a gyűjtemény leltári nyilvántartása, formai és tartalmi feltárása a feladata. Emellett koordinálja a dokumentumok beszerzését, a könyvtárinformatikai üzemeltetést és fejlesztést, továbbá részt vesz a könyvtár egyetemi repozitóriumi és honlaptartalmainak építésében, gondozásában.


Szekér Ármin

könyvtáros
 
  • Szobaszám: Könyvtár (L épület - Infocentrum - földszint 13.)
  • Telefon: +36(92)509-940 * Belső telefon: 9940
  • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Fő feladata az olvasószolgálat teljes körű ellátása - beiratkozások adminisztrációja, a helyi és könyvtárközi kölcsönzés intézése, általános- és szaktájékoztatás, könyvtári eszközhasználat segítése, a szabadpolcos állomány rendjének biztosítása. Szerkeszti a könyvtári honlap és a repozitórium tartalmait. Közreműködik könyvtári tájékoztató- és oktatási, valamint szadadidős programokban, támogatja az előfizetett adatbázisok és a könyvtári eszközpark használatát. Intézményi vonatkozású nyomtatott és elektronikus médiaközlések gyűjtését, archiválását végzi.